Ringkøbing Svømmeklub

Så er sæson 2021/2022 klar i Ringkøbing Svømmeklub

Programmet er nu tilgængeligt her på hjemmesiden under tilmeldning. Her finder du oplysning om de forskellige hold, hvad kravene er og hvornår holdet afvikles.

Tilmeldningen starter lørdag den 3. juli kl 12.

Nye hold denne sæson:

Vi starter i år op med 2 nye hold mandag aften. Det ene er "Voksen nybegynder", hvor de voksne, der ikke har gået til svømning før, eller måske endda er en smule vandskrække, kan komme igang med svømning.

Det andet hold er "Aqua jogging", her er der fart over feltet, man løber i vandet iført et Aquabælte, så man bliver holdt oppe i vandoverfladen og kan koncentrere sig om øvelserne.

Information omkring børnehold:

Hvis man er i tvivl om hvilket hold ens barn skal gå på, så tilmeld konservativt! Det er federe at skulle rykke op fordi man er god, end ned fordi man ikke kan følge med.

Derudover skal vi huske stadig at undervise efter DGI svømmekonceptet, og de skal have bestået prøverne på det foregående hold, for at kunne deltage på næste niveau.

I ugerne lige efter sommerferien vil vi igen i år lave nogle dage, hvor vi inviterer til "Test" i svømmehallen. Her kan børnene få prøvet deres færdigheder og dermed være helt sikker på, hvilket hold de skal tilmedes. Tidspunkter meddeles senere, så følg med her på siden, samt på vores sociale medier (Facebook og Instagram).