Ringkøbing Svømmeklub

You are here: Home > Svømmeskole 2021 - UDSOLGT

Svømmeskole 2021 - UDSOLGT

Det er i år Ringkøbing Svømmeklub, der afholder svømmeskole for børn som starter i 2. kl. til og med 5. kl. i ugerne 26 og 27 fra mandag til og med torsdag i tidsrummet 08.00-13.00.

Der vil blive lagt vægt på masser af svømning, dykning, udspring, konkurrencer, samarbejde og lege i og omkring svømmehallen. Vi deler børnene op, så der bliver undervist på forskellige niveauer. Vi er ca. 3 timer i vandet hver dag.

Et dagsprogram kunne se sådan ud:

• 08:00-09.45  I svømmehallen
  • 9:45-10.00 Brød og frugt
  • 10:00-11.30 Ude aktiviteter eller undervisning
  • 11:30- 11.45 Frokost
  • 11:45-13.00 I svømmehallen

At lege i vand er sjovt, spændende og udfordrende, men på svømmeskolen vil vi også lære børnene at have respekt for de farer der kan være, når man bader både i svømmehallen, men også i fjorden eller ved havet.

Der er plads til 30 børn pr. uge, og alle kan se frem til en lærerig uge med sjov og - hvem ved - måske nogle nye venskaber.

Vi tilbyder følgende:

• Undervisning i vand
  • Sjov og leg
  • Flot diplom til alle deltagere
  • Goodiebag med t-shirt, drikkedunk m.m.
  • Brød, frugt og saft om formiddagen
  • Frokost (sandwich el. lign.)

Alt dette for kr. 800,- pr. uge (mandag-torsdag)

Tilmelding efter først til mølle princippet.
Bemærk at det er navn og fødselsdato og t-shirt størrelse på barnet, som skal oplyses ved tilmelding.

Klik her for tilmeldning

-> Tilmeld

Yderligere information kan fås ved Mette Lange Andersen på telefon nummer: 22 54 10 07