Ringkøbing Svømmeklub

You are here: Home > Tilmelding

Tilmelding

Inden du tilmelder dit barn eller dig selv til et af de gældende hold, anbefaler vi til at man læser DGI Svømmebogen her: KLIK

DGI Svømmebogen viser hvad du eller dit barn skal kunne for at kunne komme på de forskellige hold.

Bogen fra DGI er med til at hjælpe dig og dit barn med at få mest mulig ud af svømmetræningen, men samtidig også med at finde det rette hold der passer til dit barn eller dig selv.

Hop ind på vores Facebook-side, eller Instagram-profil og se mere: Ringkøbing Svømmeklub.

Hvis ikke du har været tilmeldt før, så klik her inden du tilmelder dig.

VIGTIGT - HUSK, at det på børneholdene er DIT barn der skal tilmeldes - VIGTIGT

Klik her for tilmeldning:

-> Tilmeld

Generelt for alle Børnehold:

Alle børn skal have svømmebriller på ved svømmeundervisning og piger med langt hår, skal enten have badehætte på eller håret samlet i en elastik.

Forældrene henvises til cafeteriet under undervisningen, da børnene bedre deltager i undervisningen, når forældrene ikke er til stede ved bassinkanten.

Børnene skal have tisset samt været i bad uden badetøj, og være vasket med vand og sæbe inden undervisningen.